Ontwerp, vormgeving en DTP

15 oktober, 2012 12:47

Wij beschikken over de juiste ontwerpers, vormgevers en dtp-ers om uw ideeën te verwerken tot een drukklaar bestand of om uw aangeleverde bestanden goed te controleren en waar nodig aan te passen.

Een uitnodiging. Een complete mailing. Een magazine. Als er iets moet worden vormgegeven, staan de specialisten van Hoogcarspel voor u klaar. Ondersteund door een compleet arsenaal aan computers en grafische programma’s. Efficiency en snelheid zijn dus gegarandeerd. En een creatieve aanpak ook.

In het prepress stadium zijn we u van dienst met een combinatie van moderne automatisering en ouderwets vakmanschap. We bieden u alle denkbare faciliteiten voor de vormgeving en het ontwerp van uw drukwerkopdrachten. Mensen met een creatieve kijk geven uw ideeën vorm op een manier die bij uw bedrijf past.

En voor de drukpers op ‘on’ gaat krijgt u een natuurgetrouwe indruk van het eindresultaat: in de vorm van hoge resolutie – dus kleurechte – proeven voor de vier meest voorkomende papiersoorten. Daarbij hanteren we de wereldwijde ISO-12647-2 standaard die bij ons haalbaar is in druk.